1. PRAVILA I UVJETI KORIŠTENJA INTERNET STRANICE www.ekstenzije-trepavica.com.hr

Nositelj prava internet stranice www.ekstenzije-trepavica.com.hr je tvrtka Telišman Promet d.o.o. sa sjedištem u Molvicama, Molvička 103a, 10430 Samobor. Telišman Promet d.o.o. putem navedene domene pruža uslugu prodaje. Korištenjem usluge Web trgovine i svih pridruženih stranica i servisa na domeni www.ekstenzije-trepavica.com.hr smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Općim uvjetima prodaje, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem domene, te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i domene tvrtke Telišman Promet d.o.o.. Telišman Promet d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.ekstenzije-trepavica.com.hr. Telišman Promet d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

2. USLUGA TVRTKE

Telišman promet d.o.o. bavi se prodajom kozmetičkog materijala na području Republike Hrvatske i Europe. Kupci imaju mogućnost pregleda trenutno dostupnih proizvoda objavljenih na internetskim stranicama www.ekstenzije-trepavica.com.hr. Naručene proizvode potrošaču nakon zaprimljene uplate u cijelosti, dostavljamo dostavnom službom na adresu kupca, provjeravamo je li dostavna služba dostavila proizvod, obavještavamo o eventualnom kodu za praćenje pošiljke te osiguravamo pravo na povrat sredstava za plaćeni proizvod u roku od 14 dana.

3. IZJAVA O PRIVATNOSTI

Telišman Promet d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Telišman Promet d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (“Narodne novine” broj 41/14), članak 11.

4. DEFINICIJA KUPCA

Kupac može biti fizička i pravna osoba. Fizička osoba treba biti starija od 18 godina, osobe mlađe od 18 godina mogu kupovati u našoj web trgovini pod nadzorom roditelja ili staratelja. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke, koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge.

5. REKLAMACIJA PROIZVODA

Sukladno čl.8 st.2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov.br. 79/07, 125/07.-isp.,79/09 i 89/09.-isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu sjedišta tvrtke: Molvice, Molvička 103 a, 10430 Samobor ili elektroničkom poštom info@ekstenzije-trepavica.com.hr. Kupac je dužan po isteku 10. dana od dana kada je dobio potvrdu da je narudžba poslana, prijaviti kašnjenje u dostavi ukoliko ne primi narudžbu. Ako kupac nije prijavio kašnjenje u dostavi u roku 30 dana od dana slanja potvrde, utoliko će tvrtka Telišman Promet d.o.o. smatrati da je potrošaču proizvod stigao te naknadne reklamacije u isporuci proizvoda neće biti uvažene. Kašnjenje u dostavi se prijavljuje isključivo pisanim putem na e-mail info@ekstenzije-trepavica.com.hr. Ako kupac ne podigne pošiljku u pošti ili carini, paket se vraća natrag prodavatelju. Ako se nezaprimljeni proizvod vrati prodavatelju, kupac ima pravo na povrat novaca za taj proizvod umanjen za povratnu cijenu poštarine. Jednostrani raskid Ugovora je unutar 14 dana od dana isporuke robe. Sve eventualne troškove povratnog slanja snosi kupac. Proizvod koji se vraća prodavatelju mora biti nekorišten te u originalnom pakiranju. Kupac ima pravo na povrat sredstava ili slanje novog proizvoda nakon što trgovac zaprimi paket. Kupac je dužan vratiti proizvod trgovcu ukoliko želi ostvariti pravo na povrat novaca. Nakon ispunjene opravdane reklamacije, kupac bira način na koji će ona biti riješena. Telišman Promet d.o.o. je uvijek na strani kupaca. U slučajevima reklamacije Telišman Promet d.o.o. će napraviti sve potrebne korake kako bi kupac ostvario povrat novaca ili zamjenu za drugi proizvod.

6. ZAŠTITA KUPACA

Telišman Promet d.o.o. obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika Web trgovine te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Telišman Promet d.o.o. može prikupljati osobne podatke potrošača, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste kupac dobrovoljno dostavi u Telišman Promet d.o.o..

7. KOMUNIKACIJA S KUPCIMA

Registracijom i kupovinom dajete suglasnost da Vas Telišman Promet d.o.o. u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Kupac može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

8. NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u kunama na žiro račune tvrtke Telišman Promet d.o.o.virmanom ili pouzećem preko tvrtke koja dostavlja robu.

9. DOSTAVA PROIZVODA

Svi naši proizvodi mogu se naručiti putem web trgovine www.ekstenzije-trepavica.com.hr, maila info@ekstenzije-trepavica.com.hr ili pozivom na broj +385993250006. Rok isporuke za narudžbe je 24-48 h, sve narudžbe koje se zaprime do 13 h, šalju se isti dan, narudžbe zaprimljene petkom šalju se ponedjeljkom i stižu također u roku 24 h. Dostava je besplatna za sve narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 kn, a naplata se vrši prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača. Za sve narudžbe u vrijednosti ispod 600,00 kn zaračunava se dostava u iznosu od 25,00 kn.