Noemi Lashes Volumenske trepavice

Noemi Lashes najkvalitetnije su ekstenzije trepavica na tržištu, proizvedene prema najmodernijim trendovima izrade trepavica te su pomno testirane prije stavljanja na tržište. Izuzetno se lagano odvajaju u lepeze što omogućava jednostavnu primjenu i olakšava realizaciju zamišljenih rješenja. Ponosni smo što vam možemo ponuditi široki asortiman trepavica rangiranih prema zavijenostima: B,C, CC, D i LD; u debljinama od: 0.03, 0.05, 0.06., 0.07, 0.10, 0.12 i 0.15; u dužinama: 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm.

Posebno naglašavamo rijetkost na tržištu ugradnje ekstenzija trepavica, a radi se o MINI MIX-evima za ugradnju donjih trepavica u debljinama od 0.05 i 0.10.

Za posebno odvažne kreativce imamo trepavice u boji (smeđe, pink, zelene, plave, crvene, ljubičaste, svjetlo plave, tamno plave te Mix color trepavice u boji gdje na jednoj trakici nudimo izmiješane dvije boje: ljubičasto-pink, plavo-zelene, svjetlo-tamno plave, ljubičasto-smeđe, lila–pink). Možete ih naručiti u debljini od 0.07 mm te C zakrivljenosti. Omogučavaju postizanje različitih efekata: naglašeniju prirodnu boju oka, usklađivanje s bojom tena i sl.

Sve trepavice branda Noemi Lashes izuzetno su mekane, lagane, prirodne i prozračne te s lakoćom možete izrađivati različite nizove besprijekornih lepeza izrađene od najkvalitetnijeg vlakna.

noemi lashes volumenske trepavice

Noemi Lashes Pandora trepavice

noemi lashes pandora trepavice

Ove volumenske trepavice posebne su po tome što se na jednoj trakici nalazi 5 nasumično izmiješanih dužina pa tako svaki pramen u sebi ima nekoliko dužina i dvije zavijenosti. Mogu se koristiti samostalno, u kombinaciji s Ruskim volumenom ili bojama. Pružaju efekt blagih šiljaka i posebne teksture, znatno skraćuju vrijeme ugradnje trepavica te omogućuju bogatiji i puniji izgled. Možete birati između C i C+ i D i D+ ,te dužina: 7-11mm, 9-13mm, 10-14mm, 11-15mm. Bilo da želite izgraditi cijeli set trepavica ili samo popuniti kostur ovo su trepavice s kojima sigurno nećete pogriješiti.

Flat trepavice

Izvrsne su za klasičare ili kreativne lash artiste u kombinaciji s volumenskim trepavicama. Izuzetno su mekane, lagane i prozračne, debljine 0.15, dužine 7-14 mm.

Klasične trepavice

Bogate carbon crne boje, za klasičnu ugradnju 1:1 ili volumen do 4D. Dolaze u dužinama od 7-14mm te debljini 0.10, 0.12 i 0.15. Izvrsne su za dodavanje gustoće, teksture i crnila klasičnim ili volumenskim trepavicama.

Noemi lashes TREPAVICE 0.05 debljine

Savršene za mega volumenske ugradnje ekstenzija trepavica. Super tanke, izrađene od najkvalitetnijeg vlakna. Dolaze u zavijenostima C i D te u mixevima 7-14mm i 8-13mm. Vrlo su mekane, ugodne za nošenje bez težine na očima, praktički se same odvajaju u lepeze. Rađene posebnom tehnikom savijanja pod odgovarajućom temperaturom kako bi bile vodootporne i nepromijenjenog oblika kod promjena vremenskih prilika i vlage.

NOEMI LASHES TREPAVICE 0.05 DEBLJINE